Om Annika Grünfeld

Jag heter Annika Grünfeld och driver sedan 2009 OFF4ALL AB som är en förkortning av OFFICE FOR ALL – Ett kontor för alla.

I oktober 2008 tog jag beslutet att bli egen företagare och registrerade den enskilda firman Offica. Löpande bokföring, löner och månadsbokslut stod på menyn som levererades till mina första kunder.

I december 2009 registrerades företaget om till AB och bytte namn till OFF4ALL AB. I januari 2010 öppnade jag en kontorsbutik på Soft Center i Ronneby och i juli samma år fick jag uppdraget att driva receptionen på Soft Center tillsammans med mina anställda. Hela tiden arbetade vi med ekonomikunder som bas i verksamheten.

I oktober 2015 fick jag uppdaget på NyföretagarCentrum Ronneby som verksamhetsansvarig/rådgivare på halvtid, vilket ärett uppdrag jag fortfarande har och tycker är fantastiskt givande och roligt.

I december 2016 beslutade jag mig för att sälja min butik på Soft Center och lämna över uppdraget i receptionen till Office It Partner, som sedan bildade Office Kontorsservice och idag driver butiken, receptionen och utvecklar det jag en gång byggde upp.

Under 2018 har jag auktoriserat mig enligt FAR och kan nu titulera mig själv Auktoriserad Redovisningskonsult. Detta var ett viktigt steg för att försäkra mina kunder om rätt kunskap och även ett särr att kvalitetssäkra mitt företag.

Idag hjälper jag mina kunder med löpande bokföring, löner, månadsrapporter, bokslut, deklarationer och rådgivning. Jag brinner även för att digitalisera kontoret och stöttar gärna i processer att digitalisera flöden i företaget.